fannen leker modeblogg

igår kväll skrev jag detta inlägg. Sen när jag skulle förhandsgranska fick datorn damp och slutade fungera vilket resulterade till att inlögget inte blev sparat och jag fick agresionsanfall. Men nu av någon underlig anledning fick Gud lit dåligt samvete och sparade mitt inlägg. Tack Gud.



Jag är som sagt vädigt lat och orkar aldrig gå och hämta kameran som ligger på undervåningen och gå med den upp för trapporna. Men idag gjorde jag det. Jag vet int varför. Kanske på grund av det fina vädret. För fint var det. Sol, blå himmel och snösmältining. Fast en liten röst gnager bak i huudet om att snösmältning inte är bra i mars. Inte när den första stora snön föll i januari.


Under sportlovet blev jagsjuk och sängliggande.
Där jag lågoch tycktesynd om mig själv fick jag lite idéer. En av dem var en basker. Så efter att febern gett efter så begav jag mig ut på jakt i huset efter lite garn. Eftersom varken jag eller mamma visste hur man skulle göra så blev allt inte perfekt från början.
Vad som först fick en storlek av en rockring liknade sen en hatt à la 1700-tal. Till sist blev det nåt som liknade en basker i alla fall. Det var ju bra.





En annan idé var att jag skulle sy. Det hade jag inte gjort sedan i somras.
Resultatet blev en klänning som jag ä väldigt nöjd med.
Men ingen bra bild fick jag på den så ni kan få en  bild på en girlang,
som för övrigt stavas girland lärde jag mig nu.

Kommentarer
Postat av: karin karin

åh vad fint tyg. jag vill
1. kunna sy
2. var lika snygg som du

Postat av: hanna tussilago urki

HEJ DARLING DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG

2007-03-16 @ 20:33:55
URL: http://hannutt.blogg.se
Postat av: elsa



DU ÄR BÄST! glad påsk!

2007-04-08 @ 01:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback