Och i pratade om vart vi ska just inatt

Jag tycker folk som spelar trummor är ccola.
Idag duschade jag slut vårt varmvatten.
På hemvägen från skolan visade BS sitt expriment. Snöklumpen skulle glida ner för trappräcket. Den ramlade ner istället.
Min Mp3spelare vill inte spela kent låtar.
Imorgon har jag Franskaprov.
Jag fräter sönder mina tänder.
Jag har jättedålig kondition och typ högtblodtryck.
All snö smälter och imorgon är det minusgrader.
Mamma och papa ska till ambasaden och jag är inte bjuden.
Jag tröttnar på LW

...och jag har inte laddat kamerabatteriet idag heller

idag var himmelen ljusblå och rosa när jag gick till skolan. det var kul

Dagens aktivitet var skid åkning. Och inte sån dära ccol slalom utan occol långfärds. Alla (eller nästan alla) fick låna jättegamla skidskor och skidor från skolan. De var säkert äldre än mig.

Min skidåkningstalang är lika förträfflig som min kondition. Vilket är oexisterande. Jag ramlade otaliga gånger, varav en då jag inte ens stod i en backe.
Hur är det meningen att man ska svänga med dessa djävulska pinnar till skidor. Den som uppfann slalomskidorna måste ha varit en väldigt trevlig människa. Dock hade hon/han inte behövt vara särskilt smart för att komma underfund med att långfärdsskidor är bajs.

(Allt detta skriver jag självklart bara av ren svartsjuka och ilska över min egna oskicklighet. Alla som kan åka ska inte ta illa upp. Speciellt inte alla folk på TV och sånt. Fast det skulle ju vara ccolt om svt tar upp min blogg på kulturnyheterna eller nåt. Önsketänkande)

Jag har inte orkat ladda kamerabateriet i dag heller.

 ccola pappa på slalom

fannen om sig själv i tredjeperson igen

som en fågel
har jag ingenstans att bo

inte idag i alla fall

Don't save me. Don't you dare!

Jag tycker det är jobbigt att poeter.se inte gillar min isbjörnsbild
och jag tycker det är jobbigt att jag är trött
Jag tycker det är dåligt att jag inte ringer
och jag tycker det är dåligt att jag är feg och inte ringer
Jag tycker att livet är kallt
och jag tycker livet är ännu kallare när det är kallt
Jag gillar strumpor och nagellack
och strumpbyxor.
Jag tycker att världen är stor
Jag tycker världen är liten
Jag tycker att jag är lat
och jag är så trött på att vara lat.
Jag har för mycket läxor
Jag har har ingen energi kvar för att vara olat.
Jag tycker mamma är snäll och varm
och jag tycker jag är dum för att jag skiter i min syster.
Jag tycker att det är dumt att min syster tror att jag skiter i henne
och ibland är allt jätteskit.
Jag vill inte att allt ska vara jätteskit och
Jag vill inte att världen ska dö
inte idag

äsch

111710-66

ingeting alls som någon vill veta

Idag har jag tillbringat min dyrbara tid inomhus hela dagen. Ville hyra DVD men mamma vägrade gå utt i snöstromen. Så det fick bli Pride and Prejudice istället, det är ju ine så pjåkigt det heller. Inte alls.
Idag har jag tillbringat min tid med ell jättefint ljus som jag har burit runt med mig. (jag är inte konstig alls) Mitt finfina ljus har parismotiv, på glaset altså. Om du inte fattade.

Idag har jag ätit
1 påse popcorn
ca 3/4 mango
2 vårrullar
2 skinkmackor
45775820752 chokladpraliner
och
lite
annan
skit

puss och kram

eller püss och kräm som en viss adopterad normann vill att jag ska skriva
mer svenskt typ
eh...

fannen om tankar igen

Igår sådär när jag var på väg tillbaka till skolan (åt lunch hemma) så upptäcke jag att något var annurlunda. Jag tänkte inte. Eller visst tänkte jag men inte lika mycket som i vanliga fall. Jag lyssnade, på grus, fotsteg, bilar och brumbrum. Det slog mig att det var så andra såg mig. Om någon såg mig gå till skolan skulle de inte höra alla intressanta tankar som trallade i huvudet.
De skulle höra gruset, fotstegen, bilarna och brumbrumet. Men inte mina virvlande tankar. Det slog mig att jagmåste tänka otroligt mycket, då när jag för en gångs skull inte tänkte upplevde världen i ett nytt ljus.


Jag visar mig inte så mycket. Jag visar inte alls så mycket av allt trallande som finns i mitt huvud. Speciellt inte för folk här. Det kanske inte är medvetet men man liksom hinner ändå aldrig lära knna någon på riktigt så man prövar inte ens.


All konst handlar egentligen om att försöka uttrycka tankar. Försöker förmedla huvudflumm till andra personer. Försöker få dem att känna det man känner. Det är det all konst handlar om egentligen.

Jag tror att jag inte är något vidare bra på att visa folk vad jag tänker. Därför ska jag försöka lite. Här är några sena tankar

  • -Jag ska skicka ett bokmanus. Och jag skiter i att jag är dålig. Jag är en sådan fegis så om jag inte försöker ge ut en diktsamling så kommer jag aldrig förlåta mig själv. Jag kommer ligga på min dödsbädd och gråta över min egen feghet.
  • Jag vill dansa. Det gör jag ju men liksom koolt på scen.
  • Jag brukar aldig pucha mamma och pappa till att ge mig saker (går under feghet) men den dära gitarren ska jag ha.
  • Jag är jätterädd att jag ska leva hela mitt liv och inte våga göra något. Det är min största rädsla. Att jag kommer upp i 40års åldern och inser att jag har gjort vad alla andra velat att jag ska göra. Det är jag rädd för varje dag.
  • Jag har fortfarande svårigheter för att tänka på flytten. Jag börjar gråta varje gång. Och jag tänker på det ofta. Jag är inte glad gottfolk!
    Men jag älskar er

111710-65


Fannen om kriminalitet och Gud

Även lilla Lindebergskole har blivit offer för 2000-talets kriminalitet. Flera elever i sjuan har fått sin msn hackad av hackare. Jag är som tur är inte ett av offren, men bland dem. Denna gärningsmann (eller kvinna) har loggat in som andra personer och skrivit dumma saker mot andra (inte mig) och varit en allmän idiot.

Självklart ska jag inte också leka detektiv och anklagar folk till höger och vänstrer. Däremot anklagar jag
uppåt. Jag är fulständigt övertygad om att det är Gud eller Jesus som försöker straffa mig. Men inte är mannen på övrevåningen dum inte. Han "skapade" ju allt. Denna ehm.. "gud" har listat ut att om han hackar in sig på folks msn kommer jag anklaga allt och alla. Så hjältemodig jag är. Sen kommer alla bli  sura på mig istället och jag blir ännu mer impopulär än vad jag redan är. Han skulle aldrig riskera att åka fast, och lämnar istället the dirtywork till oskyldiga små normänn. En idiotsäker plan helt enkelt


Jag hade ju så tydligt kommit fram till att Gud inte alls fanns...
Fast mitt narcisism är aldeles för stor för att jag ska kunna se att min finfina teori (SANINGEN) inte alls stämmer (JOHO!)

Kanske det är därför detta inlägg är publicerat i EGO?


fannen om Homosexualitet hos djur

Studiebesöket blev som det mesta här i världen inte alls så farligt som man trodde först.
Riktigt okej faktiskt. Guiden förklarade utstälningen på det ända sättet som går, genom humor.

***Fast er känsliga personer borde sluta läsa här. Gäller även folk under 18 år.***

Dagens ord: hmm.. Homosexuell och sex i allmänhet måste det ju vara. Fast jag har aldrig hört en vuxen sagt snopp så många gånger under en timme heller.

Dagens tecken: jo ehm.. man tar ena pekfingret och tummen och bildar ett hål. Sen tar man det andra pekfingret... Fast också två hål mot varandra och två pekfingrar...

Dagens euw! : Gay valsex. två rosa tvåmeterslånga hrm.

Dagens sorligaste: alla uppstoppade hamstrar, igelkottar, delfiner, älgar, hackspettar, svanar, isbjörnar, zebror, lodjur, ormar, hyenor etc.

Dagens pinsamaste fråga1: Men varför har människor sex?

Dagens pinsamaste fråga2: Men ingen av er killar skulle väl vilja fäktas med era snoppar?


fannen om tankar

Tankar är väl det mest personliga som finns.
Ibland skulle jag villja läsa andras tankar. Som till exempel vad som går igenom huvudet på mördare precis innan de mördar, eller vad sjutton vår lärare tänkte på när hon anmälde vår klass till ett muséumbesök. Utställningen heter Homosexualitet hos djur.
Inte för att jag inte har något emot muséum, jag gillar dem. Men jag undrar vad hon tänkte. "Höhöhö, nu ska jag skoja till dem lite" eller "Hon den dära fannen verkar vara lite förvirrad".
Fast om jag kunde läsa tankar skulle jag vara väldigt tacksam om jag hade en avochpå-knapp. Annars kan det bli problem.  Fast det skulle väl ändå vara aldeles för krångligt. Ibland kan ju till och med jag som är så pryd och duktig förlora självbehärskningen.
Det kanske är bra som det är.

Nu har jag tänkt färdigt.

En ung Lasse

http://www.youtube.com/watch?v=b89bAegO5ew&NR

Vart är alla gullungar?

"Norges betygsystem can be very tricky!"

För alla små oroliga ungar där ute som undrar över mina provresultat kan jag lungna med att säga att jag varken dog eller dödade någon (människa).
Det gick med andra ord överförväntan.KRL (religion) provet fick vi tillbaka redan igår. En stor femma stod där och log grinigt mot mig. Samt ett komentar att jag ska skriva ordentligare. Blev lite ledsen, för jag tycker inte att jag skriver fult .Sen så råkade den läraren som rättade provet vara Queen av att skriva fult, så hon ska inte säga något!
Fast jag måste erkänna att jag skrev lite moshimoshi för att jag inte var så säker på stavningen. Alla Gautama Sidharta och Bahavadgita är inte så lätt att hålla reda på tycker jag.


*

För er svenskar utan erfarenhet av det norska betygsystemet kommer här en liten förklaring.

1 - Du kommer antingen bara till skolan när du känner för det (vilket självklart är väldigt o-ofta) och har då inte med dig några böcker. Eller så har du ett intellekt motsvarande en dum tvååring som just slagit sig i huvudet och ätit ett kilo sand

2 - Du har troligen missförstått majoriteten av uppgifterna eller så kommer du helt enkelt inte ihåg ett skit pga huvudvärken du fick av allt partaj igår.

3 - Du är en snäll elev och det är därför du inte får IG, eftersom läraren får dåligt samvete.

4 - Du har troligen försökt och gjort så gott du kan, men ar inte ätit frukost.

5 - Du heter fannen och har egentligen inget fel på proven men läraren vill inte ge dig nöjet att få full poäng.

6 - Du har troligen inga vänner.

"...som ironiskt nog stavas så konstigt"

Jag är skrämmande trött och vill bara ligga ner och sova i all evighet. Det är inte så bra med tanke på att jag har två prov jag måste plugga på till. Varav en gäller Norges geografi. Min norska geografikunskap består av att jag vet ungefär vart Oslo ligger. Sen är det hellt tomt. Idag vfick vi ett papper hem som "hjälp" där det stod massa namn på platser och andra saker som man skulle plugga på. Den listan skrämmer mig. För 94% av allt som står där har jag aldrig hört talas om och ser för mig bara ut som ett gäng bokstäver som bara är slumpartat placerade i någon ordning och satt på ett "-fjord" i slutet. Jag kan nu nästan förstå hur de med dystlexi har det. (Hur ironiskt är det inte att namnet på att ha svårt för att stava och läsa själv stavas så pomplicerat)

Nej nu får jag ta vara på den lilla energimängden jag har kvar för att plugga på Hinduism (o alla de svåra namnen) Buddhism eller vart Karasjok (!) ligger.

Samtidigt är det någonting som piper var annan minut och även om det är väldigt irriterande orkar jag helt enkelt inte leta reda på källan.

årets första

Eftersom idag var årets första skoldag så ringde självklart inte väckaklockan. Jag fick väckas av en mamma som genom dörren sa att klockan var halv åtta.

Försöker nu trösta mig själv med nagellackkonst och två prov nästa vecka.
Jag har inget estetiskt i mig nu. om ni vill få mer fannen kan ni kolla
elsas komentarer

jäsTV

Behöver jag nämna att jag inte vill tillbaka till skolan?
Inte blir det bättre av att jag börjar på TORSDAG! Och alla härliga människor inte gör det. Bajsnorge.
Sommaravslutningen förra året var också en vecka senare.
Jag har fortfarande inte kommit på en ända bra grej med Norge.
Allt som är olikt jämfört med Sverige är ju bara för att de är mentalt efter.
Allt som är likt härmar de bara.
(Jag är så framgångsrik i Norgedissing att jag inte gör det medvetet längre)

Okej, fannen. Två dagar kvar av Jullovet. TVÅ.
Vad gör man då.
Jo, man sitter framför datorn och jäser.fast jag har Photoshopat lite. Men jag råkade sen deletea orginalet