bajs

skit


fannenbrat

Jag sitter i ett airconditionsventilerat sovrum hos min morbror och laser alex Shulmans blogg. Jag stka nu ga och sla mitt huvud i nagot hart.

be careful of what you wishfor

Vissa dagar skulle man ge alltfor att bo pa en varm och trevlig plats. Utan massor av stressobjekt och onodvandigheter.Garna tillsammans med lite trevliga djur.

idag ar ikke en sadan dag.


So long fare well

111710-104
Lindebergs Isbjörn


Jag åker tyvärr IMORGON så dagen har spenderats med att PACKA i femton timmar (eller egentligen titta på Pride & Prejudice och Farenheit 9/11 och packa i 15 minuter) Det där med föräldrar är mystiskt. Först säger dem åt mig att jag inte får ha för tung packning, absolut inga böcker. (Sofies Värld fick jag lämna tillbaka på biblioteket. Den är tjockare än Harry Potter) Sen så klagar de på att jag har packat alldeles FÖRLITE kläder. Bestäm dig MÄNNISKA. Några böcker fick jag dock ändå inte ta med mig.

Just nu håller jag på att mata min lilla rosa sak med MUSIK. Hur i all sin dar ska jag veta vad för skit jag vill lyssna på de närmsta 40 dagarna NU? Jag tror att jag behöver en spåkula av något slag.

å jag saknar mitt hår
å LÅNGT hår

 En sån klänning vill jag ha, nej en SÅN! åå den DÄR.

fannen heart the earth

Vi kom hem igår kväll. Jag steg upp ett idag och fram tills nu har jag bara ätit frukost och tittat på LIVE Earth. Jag som skulle gå på stan. Just nu verkar en seg dag med film och chips med frestande. Det regnar inte ens men å andra sidan är det varken sol eller varmt.

Vi åker på tisdag och innan dess så är det väl inte så mycket jag ska göra...

ingenting särskilt idag heller. Det regnar.

Om en halvtimme ska vi ut och äta, på någon flashig restaurant vid Karl-Johan. Det är det att jag vägrade först. Utan någon bestämd anledning. Efter noggrana studier av mitt vardagliga betéende har jag kommit fram till att jag inte är en särskilt positiv människa. Det är nog inte så bra.

Läser just nu på Sofies Värld. En förvånansvärt tråkig bok för att vara så tjock som den är. Vi får se.

Och sen ska jag tydligen åka till Kina den tionde. Fick reda på det igår. Har gått runt och ljugit om att det är var den 13de. Sen så ska jag tydligen åka till Bergen också. Det ska väl bli kul. (stark ton av ironi i den sista meningen)