å vilken vacker dag.

Idag bestämde jag mig för att gå och kika på lite kläder. Ja, själv, det är lättast så har jag kommit fram till. En gulrandigsak från HM barnavdelning (Barnavdelning = bäst) och en luvtröja. Eftersom jag bestämt ville gå till varenda andrahands affär (eller tre då) och varenda HM i centrum (4, egentligen finns det faktiskt en till) så blev jag vrålhungrig. Jag köpte en dressingindränkt Chicken Panini och satte mig på Oslo sentralstasjons trevliga trappa tillsammans med resten av stadens befolkning. Jag hade knappt hunnit att sätta mig ner förens en trevlig man (20+) frågade och jag kunde norska.
 "ja" sa jag stolt (blygt).
Sen frågade han om han fick ta kort på mig, Eftersom hans bästakompis hette Kent.
 "ja" sa jag stolt (blygt).
Han sa att jag hade ett sött leende, (hrm) och tog ut sin flashiga mobil och knäppte.
Mer sånt folkens!
Jag kom självklart på massa koola grejer jag skulle ha sagt senare. T.ex. att Kent var Sveriges bästa rockband. Men som oftast hänger hjärncellerna inte riktigt med när de verkligen behövs.


I heart Kent


Oj jag glömde ju skriva att jag hade på mig min "I heart KENT"T-shirt.
Mamma : Men ska du inte ta kort på våra fina blommor?
Hrm mm jo jo...

en kärlekshistoria


onsdags när det inte öste ner fullt så mycket som idag

och idag är det ju midsommar har en fågel sjungit för mig.

111710-97

    


Det är inte vidare soligt idag.
Skolan är dock slut och det har jag självklart inte förståt.
En till bild som är från vad som känns
som 100 år sedan.

farväl falkenberg

Lite vanlig vardagsångest har givit mig spända axlar. En stresssymptom vanlig bland medelålders kontorarbetare. Det är sorgligt att små trettonåringar också drabbas.

FAAN JÄVLA SKIIIT jag hade skrivit ett jätte intressant inlägg här men mitt klumpigajag råkade stänga fliken så detta var det ensa som hade sparats. Ska försöka återberätta då.

det är tur att orsaken till mina problem tar slut om några fjuttiga dagar. hm...

Igår ditchade jag skolan för jag hade "ont i magen". Min vikare i stafetten berättade mycket gärna imorse om hur hon fick hoppa in för jag var inte där. Hon som inte skulle springa över huvud taget. Sen insisterade hon att jag skulle be henne om ursäkt (vilket jag lite förvirrat gjorde) och att det minsan var hennes förtjänst att vår klass hade kommit tvåa. Vilket inte var sant fick jag senare veta av anonyma källor. Min klass hade nämligen (helt utan förvåning) fått en ståtlig sistaplats. Det är tur att det inte är så många utav hennes typ. Men tillräkligt många för att jag ofriviligt tillbringar min tid i EMOanda.

Jag har just gjort en smoothie (melon+päron+banan+äppeljuice om någon undrade) och jag hade i några droppar vanlijextrakt. Jag känner mig illamående.

veckoplan vecka

Vår sista skolvecka denna vårtermin har just påbörjats. För att inte de små äckliga snorungarna (alias eleverna) ska bli för oppspelta så att de riskerar att glida ut sin EMOfas i utbytte mot ett glatt sommarhumör så har mina kära vänner i skolstyrelsen bestämt sig för att göra just denna vecka extra outhärdlig.

Måndag
bokinlevering
bortskrapning av ev. 100 år gammalt tuggummi under bänkarna
X antal onödiga lektioner där man gör ingenting

Tisdag
L.berg staffet.*
1-4
5-7
8-10+X antal lärare som inte överstigit åldern 27

Onsdag
Fotbollsturnering på plastgräsmattan vid IKEA
Obligatorisk medverkan för alla**


Torsdag
Friidrottsdag på Trasopp(?)***

Fredag
Frukost
Ta med pålegg
+utdeling av BETYG

1 done 4 to go

fannens kommentarer
*= Jag valde 4de etapp som jag trodde var den femte etappen, men den fjärde var ju den fjärde... Kan också sägas att den fjärde etappen troligen är den tungaste med sina backar.
**= Som inte vill bli mosade av våran djävulska gymnastiklärare. Det krävs både mod och idioti för att stå upp mot henne.
***= Det har raporterats regn och åska. Nej bajs det är säkert innomhus kom jag på nu.

Idag gick jag på stan oensam för första gången på länge. Men jag är fortfarande inte lycklig eller folkkär.

Jag måste uppmärksamma er på att jag har sommarlov om tio dagarrrr

TIO

Tio


 Som i 10 fingrar eller 10 tår.

Det finns inget mer intressant att förtälja om

Yes! nu har jag och mamma gått hela långa vägen till SIBA (700meter, jag kollade på gulesider.no) för att köpa billiga CD-skivor så jag kan bränna ned mina olagligt nedladdade album. Jag är då mycket mer kriminell än vår käre vänn Björk. Ändå är det hon som polisen håller bevakande ögon på. Livet är då inte särskilt rättvist.
Det är d lite konstigt att våra CDskivor luktar dill.

Min mentala hälsa

Igår var det förts gången jag hade roligt på länge. Jag är inte EMO ditt jävla RÖVHÅL. Igår var årets förts dopp. Jag tror inte ens jag badade förra året. M som jag badade med tog sitt första dopp i MARS. Hon kom med i Aftenposten till och med. Jag var sjuk då.

hoho

Jag har bränt så många CDskivor av de album som jag så trevligt olagligt laddat ner så nu har vi inga CD skivor som är tomma. Om det inte är ett trevligt I-landsproblem så vet jag inte vad som är det.

Det var ganska länge sedan sist. Jag har klippt håret och har försökt göra det till någon slags tuppkam men mitt hår är för glatt så det bara hängerner ändå och ser fett och kletigt ut. My sister är inte hos oss i Oslo mer och det är inte så bra. Jag tycker synd om henne nu när jag klagar på våran 30gradiga värme när hon har en 38gradig värme där i
Den norra huvudstaden. Dit en Bump tydligen också ska.

Hon var trevlig i telefon och nu känner jag mig som, folk.


måndag

Det är riktigt snuskvarmt och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är nog det där med svensk mentalitet att man ska passa på när det är sol ute. Men jag är en väldigt innemännsika och om jag fick bestämma kunde jag sitta inne och titta på film hela dagarna.
ett ögonblick

och stjärnorna föll ner över henne igen
som de alltid brukar göra någonstans vid maj.
När himmelen är lite blåare och skorna lite lättare än vanligt.
Då luften fylls av söta försommarnattsdrömmar på trottoaren i takt till trallande steg.
Drömmar av liv.
Drömmar av kärlek.
Tripp trapp tripptropptripptrapp
Vindarna flyger när känslorna flyger
och landar någon annanstans.
Hon hoppar och tänker vi är stora nu.
Stora små barn som inte vill bli stora.
Stannar upp och låter den mjuka försommarvinden
försiktigt kamma igenom de solblonda lockarna.

Det är inget att vara rädd för.Sen så är det lite I-landsproblem.
 Nu när det är sommar och sol så är ekonomin inte fullt så generös
då man vill köpa 15glassar 4 skivor, 77 klänningar, 11 böcker och kreativa saker för att blomma ut sitt estetiska sinne tillsammans med maskrosorna på gräsmattan varje dag, men det blir inte riktigt så.
Jag tycker att jag ska börja klottra lite blaj på papper och sälja det för 1500 kronor styck. Det skulle vara lösningen på alla mina problem.

You're so goddamn young!

Idag hade jag lite prov. Jag blev lite skraj när jag såg att de frågade om allt jag inte orkat öva på men sen chillade jag och med min fantastiska fannenjagärbästivärldenochsmartast-inställning gick det lugnt. Jag blev sjuk-frisk och sjuk. Det var väl roligt everybody! Jag har upptäkt att jag faktiskt inte är sådära superbättre än everybody så det är bra .Då hatar jag alla andra mindre och alla vet ju att det, det är bra för hälsan det.

Det är som om vädret har gått och lagt sig. Det är regnigt och grått helatiden känns det som. Vart är det dära fiiina vädret som att pratar om?
I sounds like summer to me.
 

Jag får äta hemmlagad
Sachertårta för att göra mig glad. Det är så folk blir tjocka.

Oh ye!