Onsdag

Tiden fördrivs med julklappsstress. Eller julklappsmys. Det är roligare att ge än att ta och ja,
jag låter som Oprah Winfrey.

 Imorgon smäller det. äsch. Det är lite tråkigt att jag är lite tråkig just nu. All överbliven hjärnkapacitet används för tillfället till att grubla eller pyssla julklappar. It pays of in the long run.

ÄnglarCocoRosie - Terrible Angles

Taxi Taxi! säger att de hämtar inspiration från bla detta fina syskonpar. Det märks, på ett bra sätt.
Hannah- "Empan" introducerade mig till dessa så hon har i alla fall bra musiksmak under brunkrämen.
Nej detta blev konstigt. oj, nej.

8de December

Det är inte så mycket julpynt i våran arma bostad men jag kan känna en svag julkännsla krypa över mig då och då. Dessa dagar håller jag på att pyssla med julklappar och dylikt. Jag måste hålla med om att det är mycket roligare att ge än att få. Det är bara att erkänna. Jag är en tant i fjortisförklädnad.

kanske inte lika

Gammal bild. Från dn tiden jag hade långt hår. Fast det ser ni väl?

hormoner allt handlar om hormoner.

Jag har lite röd färg på ena handen som jag inte riktigt vet hur den har kommit sig dit men, har en aning var den kommer ifrån.
I Onsdags var sista Danskursen denna termin. Det var lite ledsamt men vi fick i alla fall avsluta med pepparkaka. Den där julstämningen smittade av sig för jag gick om kring med pepparkaka mellan tänderna och sa God Jul till folk jag inte vågade och log mot människor på gatan. En allmän toppdag helt enkelt. En sådan som avslutas med läggdags halv tio och en djup prinsessdröm. Det gjorde tyvärr inte denna då allt det bajsiga började på tunnelbanan hem.

Högtalarröst: Detta tåg går endast till Brynseng station på grund av mannskapsbrist.
Tjej med mp3 spelare (inte jag): Vad sa dem. På grund av mannskapsbrist?
Man: Det är väl bättre än att de säger C-vitamins brist.


Därav hoppade X antal smått irriterade personer av på Helsfyr som tillskilnad från Brynseng är en inomhusstation.
Där fick jag vänta. Nästa tåg blev 8 minuter försenat så jag ringde mamma. Min kära moder var mer än villig till att hämta mig så jag gick ut från perrongen.
För att göra en lång historia kort så kan jag säga att efter mycket om och men och "Men vart är du egentligen?" "Vart är Du?" Så kunde vi äntligen återförenas en halvtimme senare på perrongen. Bägge mer än smått irriterade. Det visade sig att vi båra hade haft fel. Typiskt. Sen så spann det bara på. Jag kunde inte hitta de klädsplagg som jag sökte efter. Allt försvinner. Allt försvinner när jag lägger dem på väldigt smarta ställen eller ingen stans alls.
Äsch. Det ända bra var att jag fick mina kädder sorterade i alla fall. Jag som många andra personer städar bäst när jag infinner mig i ett argt humör. Väldigt effektivt. Jag är dock inte arg så ofta, och mitt rum ser ut där efter.
Till sist fick mamma gripa in när jag smällde i dörrarna.
"Fann! nej nu får det vara nog."
Jag har aldrig varit arg på mamma förr, eller
hon har aldrig varit arg på mig.
Jag känner mig som en riktig fjortis nu.

Igår var direkta motsatsen. För det första så var det torsdag, som om det inte räckte. Sen så hade vi gymnastik och MDD. Det sistnämda ska ju på papperet vara en av veckans höjdpunkter men sedan den ökända rollutdelningen så har det inte varigt särskilt lattjo. Mer grön,
av avund.
Idag fick också klassens drottning utdelat ett solonummer. Det gör nästan lite ont att erkänna att hon sjunger bra. Nästan.
Medans Onsdagen slutade i Bajs så slutade gårdagen i...
Sockerdricka!

***OBSOBS*** Jag vill varna kännsliga läsare om att textens sista del kan vara lite väl svartsjuketriggande för folk som vill träffa mig... Eehhh.... om det nu finns sånna människor (haha ironivarning på köpet) ***OBSOBS***

På luciadagen smäller det på riktigt.
Allas våran kära fannen ska göra ennu en av sina mycket uppskattade Sverige resor. Turen har denna gång givits till Uppsala. Sveriges Universitetstad no. one! (Ja Lund, Uppsala kicks ass)
13-16 december.

Tomten, kan du ge mig hennes klänning?Utdrag från Top Hat med Fred Astaire och Ginger Rogers. Jag kommer ihåg att jag såg den på SVT under något sommarlov. De visade många (kanske alla tio?) Astaire/Rogers filmer. Jag blev förälskad i denhär klänningen för 2 år sedan och det håller ännu i sig. Jag vil ha något
liknande till JulBalen. Ingen som vet hur jag kan sy fram ett sådant flow i klänningen? Jag ser ju för sjutton inga sömmar!
Jag vill ha den klänningen nu!

Lite annorlunda

111710-144

Lördag.

Allt gick väldigt bra faktiskt. Jag får, som oftast, äta upp mina bittra kommentarer dagen efter.
Det var nog mest pga umgänget
kom jag på när
den som skulle ta över klockan 15.00 kom.
M som jag brukar vara med skulle egentligen stå där med mig men
hade "glömt" när jag ringde igår kväll.
Hon skulle gå på stan med sin mormor
hrm hrm...

Men det var mycket över förväntan.
eller H skulle också göra mig sälskap
egentligen.
Men henne gick det inte att nå
och hon kom inte.

Men Så
Tre arme riddare på silverfålar kom till min undsättning
ehrm.
Det är kanske så att
killar har det roligare.
Det var roligt idag i alla fall
600 kronor tjänade vi också
inför utflykten till Tromöya nästa höst.

Det är fint idag
första December.