VLOGG!!!!11<33Ämnen diskuterade i detta inlägget utan inbördes ordning:
17 maj
Dåliga vänner
Kylaaa
Mah Sistah!
Mamma
Morötter

Pingst

Långhelg, ännu en shans för minfrånvarande förmåga till att socialisera gör sig berörd. Har mer eller mindre stannat hemma i 4 dagar utan umgänge (okej en mnniska kom över igår men jag är starkt överbevisad om att det bara var för att få hjälp med matteläxan)
Det börjar vid 12 tiden då jag ringer runt till de få telefonnummer som hittat vägen till min mobil.
resultat A) jag får inte tag på någon
resultat B) alla är upptagna.

Denna helg har jag därför gjort massor med onödvändiga saker. Jag har kollat på TV, renoverat rummet, kollat på TV, skrivit en sång, kollat på TV och tagit kort. Jag är en förstaklass nörd.

111710-165

Detta kortet var inte taget denna helgen men förra veckan. En blomma i botaniska trädgården. Notera Sci-Fi randen till höger, classy don't you think?

Han lever inte för en framtid. utan för idag.

Jag har länge blivit inspirerad av allas våran kära Lalehs Storebror video, där hon målade på fönstret. Så, i Lördags så bestämde jag äntligen mig för att göra det, måla på mitt fönster altså. Efter några praktiska komplicationer blev detta resultatet.image164

För er som undrar (ehm.. det vill säga ingen) så har jag dammat av min gamla kamera, med minneskortproblem och flimmereffekt (därav den tuffa rosa randen till vänster på alla bilder)

Oh my god!

Bra indiemusik, det är något som man i Sverige tar förgivet. Även om man måste visa förståelse för Norge med sitt pluttiga 4,5 millioner invånarantall. Därför blir i alla fall jag glad av Ida Maria, Norges nykrönta Pop/rock/punk-prinsessa. Här med låten Stella, och om man tittar riktigt nogai början så får vi se henne i vad som verkar vara MIN ökända bläbärsmössa. Inte så pjåkigt.