update

De senaste dagarna har jag varit feberliggande och jag är helt övertygad om att det är pga en Afganska som skriker alldeles för mycket och har en alldeles för frånvarande ödmjukhet.
I vilket fall så har jag febrigt kammat igenom den äldre Star Warstriologin och det är troligen det närmaste jag har kommit någon sort av nyttigt arbete. Nu har min huvudvärk dragit sig tillbaka och min vackra sångröst liknar mindre än skatas.
Trotts mitt tillfrisknande så kanske jag kommer att vinna några dagar för på onsdag ska jag egentligen ut och segla i Oslofjorden (yay!) Men det kan jag ju inte göra för havets hårda  majvindar kommer ju blåsa mig till 39grader direkt.
Imorgon åker pappa igen.
Imorgon kommer min syster hem.

vad kvällar gör med mig.

Nu har jag fått ett infall igen. Jag vill jobba. Men inte gå med Aftenposten för jag tycker inte det är kul (säger jag med snobbig röst) Vad kan man annars göra som trettonåring?

Men det är liksom Fredag. igen.

Jag vill ha långt Virgin Suicideshår nu när jag just har klippt det.
Jag bakade mazariner idag med mandel och det var väldigt intressant för jag har aldrig ätit en mazarin men mamma gillade dem. Hon brukar gilla det mesta jag bakar.
Mitt sömnproblem har löst sig och mitt största problem nu är attt inte göra av med för mycket pengar.
I heart kent T-shirt kom idag  och jag ville egentligen bara ha den för det var den som jag minst inte ville ha. Men den sär faktiskt fin och stor.
I skolan har vi teaterprojekt men hoppa inte upp av gläjde nu för roliga saker blir inte roliga om man inte har människor man inte hatar att dela de med. Jag ska spela en get och på min grupp finns det en människa som till stor det är anledningen till varför jag inte gillar det här. 5 timmar med henne ger även den bubbligaste människan livslång migrän.
En annan mindre hatsam människa skär sig i armen. Hon är den minst irriterande människan på hela Lindeberg för/men hon är EMO. Jag har aldig kunnat identifiera mig med "sånna som skär sig" men efter förra veckan så är jag inte alls säker längre. Om det inte hadde regnat (för luften doftar mycket vackrare då och SYRENERNA har till och med börjat sprida glädje) och håkans Sommarnatsdrömm hade räddat mig så är jag nästan säker på att jag också hade skadat mig själv.

"Om jag blåser rosa såpbubblor, blir världen vacker då?"

***

Det är Fredag igen

vi är egentligen alla lika fula när vi försöker.
vi är egentligen alla lika vackra när vi gråter.
vi är egentligen alla lika borta från det vi en gång var vi är egentligen alla lika små.

Det är ingen och alla som fryser
det är ingen och alla som dör.
Danserna går fortfarande
jag är lika ledsen idag som igår.

Jag skulle aldrig be dig om något
Jag skulle aldrig be dig att
rädda mig

"SPAM-bekämpning har varit prioriterad och olika strategier har provats för att hitta en optimal lösning"

Blogg.se har under senaste tiden försökt uppdatera sin service med mindre buggar och bättre SPAM skydd. Men nu måste jag fråga. Är de där redan nämnda säkerhets åtgärderna deras uppgraderade SPAM skydd? Då måste jag säga att jag är grymt besviken. Det måste ju finnas en mer effektiv låsning än att alla kommentatorer måste skriva in en kod. Förlåt men jag tycker att det är väldigt primitivt. Istället vill jag rekommendera att de istället spårar upp de IP adresser som förr har skickat SPAM och skickar massa poliser och kastar sig över individen. Poliserna ska naturligt viss vara maktmissbrukande as som i LEON men istället för att skuta ihjäl hela familjen ska de bara gå och operera in ett chips (inte av potatis) i nacken som sänder ut en 300W stöt så fort människan sätter sig vid ett tangentbord.

Jag anbefaller nu att Blogg.se alias Esse AB skal ge mig 5000kronor i skadestånd för känslomässigt lidande.


Stackars vackra Natalie Portman
Inte stackars fula Gary Oldman

Det börjar växa i halsen

Jag har inte sovit på 32 timmar. Jag känner att det inte är bra.
Det var en väldigt intressant natt. Många suveräna idéer fastnade i geléklumpen och stannade (tyvärr) kvar där ända tills morgonens första fågelsång, som för övrigt var en hes skata. Drabbades avlätt huvudvärk och yrsel där i klassrummet, men jag vet inte om det var mitt hypokondriska Jag sm visade sig eller att det helt enkelt inte är meningen att så trettonåringar ska sitta stilla i fem timmar och stirra på ett ark med siffror. Matteprovet gick dock bra och jag tror att det fören gångs skull inte är ångesten som utlöst allt. I alla fall inte ångest inför matteprovet.


Tissdag

Nu ska jag få mig skönhetssömn innan det sista (YES!) stooora provet. Matte.
Den senaste tiden har jag tillbringat i vad som verkar som en svag melankolik. Jag vet inte vad det ska betyda.

Air - Playground Love
The Virgin Suicides en film som jag har varit lite besatt av den senaste tiden också.

Bloggombudsmannen

Det brukar ju för tillfället pratas mycket om det där med internettmobbing. Främst ett bloggfenomen. Att bloggare blir påhoppade av mysko läsare som har haft förstopning allt för länge så de har blivit fulla av skit.
Jag känner mig träffad, inte av kritiken för jag mobbar inte, omedvetet i så fall. Jag känner mig mobbad på internet. Kränkt. Men inte av läsare utan av själva bloggarna.
Varje gång jag ska skicka ett körsbärspussigt kommentar till några sötnosar så blir jag anklagat för att skicka SPAM. De säger att mitt oskyldiga kommentar (full av ros och sockerleenden) misstänks för att vara "spam" och jag måste skriva av texten på en bild  i en liten kolumn. Jag, en liten gudsfryktig13 åring som lever laglydigt och betalar skatt (om moms räknas), jag känner mig förolämpad. Detta är då ingen slumpmässig förteelse utan har hänt många gånger, särskilt den senaste tiden.

Jag har lust att klaga til någon, men jag vet inte riktigt vem. Det kanske finns någon slags bloggGud?

May 17th and its history

Today is the Norwegian Nationaldag. People dress up in funny costumes to watch children screaming and playing with instruments on the streets. The Norwegians are very malliga about their children's "parade". The Russ (not Russian) is going wild and crazy as usually and there are people everywhere. You can by an ice cream for 9kronor at Narvesen and don't forget to by one of those blow-tings that are so annoying.

May 14th, 1814 Norway gathered a bunch of farmers at Eidsvoll that signed a piece of paper that said that they where an independent country. In the second paragraph it said that there was religious freedom, but Jews was not allowed. Norway was actually already signed to the Swedish king Karl Johan but the farmers did not seem to care. The Swedes let the farmers keep their Grundlag and instead formed a union with the country.

We are all grateful for that, because now we have a day off!

image94

The farmers at Eidsvoll. May 17th in 1814

Härliga gitarrfingrar har han i alla fall


Fuck Forever

Det är nog tur att solen går upp ändå. Ibland blir jag sittandes framför datorn när jag egentligen borde gå och lägga mig eller i alla fall ta ettsteg tillbaka från denna ibland själssugande maskin. Långa datorkvällar + ett tonårssinne skapar en obalans som med minsta lilla problem kan ge oroväckande följder.

Snälla rädda mig

Min mentala hälsa är inte bra dessa dar. Jag hoppas verkligen att det är menssykel eller tonårshormoner som spelar spratt för såhär kan jag inte fortsätta. Känslor i all ära, men jag vill inte spendera min tid i ett stort sorgmåln hela tiden. Sen så tror jag inte att det är så hälsosamt. Fast ibland går sorgklumpen i halsen över till apati. Jag tror att detta är ännu värre.


Söndagsfrustration

Ibland blir jag skrämd av hur lik den vanliga tonåringen jag är. Idag fick jag reda på en eventuell skolbal nästa år. Det första som gick igenom mitt huvud var attjag måste flykta fort. Men de flesta friskolor som jag hittat skrämmerkanske mer än tanken på skolbal.
Jag menar dans och musik i all ära, men tanken på dans och rytmiska övningar
dagligen påminner för mycket om samlingarna i förskolan. Jag var ett blåbär förresten. Jag gillar förresten åldersindelade grupper. Vad är det för fel md dem? Och inga lektioner. What's up with that? Jag vill inte lära om bilmotorer.
Jag vill bara gå i en trevlig skola där inte alla elever är religiöst blinda, som inte ligger 15 mil bort och det är fler elever än 7. Där jag kan vara mig själv och bli respekterad för det. Finns inte det?

Jag är nästan större än mor. Jag är nästan längre än mamma.

Norskatentamen gav mig ine me huvudvärk än vanligt och jag kom hem kvart på ett. Min uppsats handlade om en tjej som blev mobbad och i slutet begick hon självmord med hjälp av 50 piller på burk. Väldigt dramatiskt.

Aldels nyss bröt folksamlngen på undervåningen som består av medelålders kinesiska geovetenskapprofesorer ut i ett jätteskratt. Det var trevligt.

Mamma kom upp med lite vattenmelon. Hon är snäll.

Två saker man kan fundera på nu om man aldrig gjort det förr. Vem är Gud och varför är det ett A på Läkerol pastillerna.

Min vanliga Torsdagsdeprision tog inte riktigt fart idag. Den visade sig bara som irritation mot en viss Srilankska som drog bort halva min nagel och gav mig rivmärken som sedan gjorde mitt matteark rödfläckig. Men det är inte så förundrande för jag hatar denna människa även när hon inte ger mig fysiska skador.

Blommorna doftar härligt nu. Körsbärsblomm är vackert men är inte av de som doftar dock.

Det var riktigt härligt att dansa och jag fick en komplimang för mina fina balettövningar. Sybd att det bara är en gång kvar och detta börjar växa till ett riktigt positivt inlägg.

I morgon är det tentamen i norska och jag hade tänkt ta med mig min norskabok på tunnelbanan för att plugga, men när jag tog fram den visade det sig att det var matteboken.
Men dt går nog bra, jag brukar ändå inte plugga innan tentamen. (INTE SKRYT)

ggg

Min mp3spelare är av en äldre modell som använder AAA-batteri. Sådana finns det inte att hitta i huset. Det är nog bara bra. Fågelsång är den bästa musiken.


8. maj liksom

Idag hittade jag en 50öring. Det var lite roligt.
 Idag kom pappa hem. Det var också lite roligt.

I so want to dance ballet.


She was lying in the floor counting strech-marks. She hadn't been a virgin and he hadn't been a God.

Jag har just avnjutit en egenlagad pizzabulle och en till kool musikpersonlighet var ensam i skolan.
Jag kommer nog bli en jättekändis.

Jag äter granatäpple utan att spotta ut kärnorna så jag kommer nog få förstoppning men jag har aldrig lystnat på far för han

Jag äter granatäpple utan att spotta ut kärnorna så jag kommer nog få förstoppning men jag har aldrig lystnat på far för han säger är bara dumt.

Man ska inte vänta på att härliga människor ska komma springandes till en av sig själva. Man måste stå väl synlig vid sidan av deras körväg.

Praktsikt så mear jag att jag inte ska skylla på att allt är skit och att jag inte har några vänner. Jag får helt enkelt gå och leta vänner på ställen där liksasinnade männikor vistat. Till exempel på Spin Off. Eller teater eller målarkurs eller något annat som jag tycker är skoj.

Dessa dagar är lätta som vädret. Sol och körsbärsträd täkta av vita blommor gör det hela inte värre.

Flygig onsdag med aldeles för höga temperaturer.

Jag lider av en smärre huvudvärk, jag ligger dock inte och tycker synd om mig själv. Inte mer än vanligt i alla fall.
Mamma kommer med sina överbeskyddande menigar om att jag har för lite kläder på mig och börjar bli sjuk. Men så säger hon ju alltid.
Jag som var i övertygelse om att vi var lediga denna fredag också, men det visade sig att så var fallet.
Fick många fina komentarer om min nya frisyr idag. Till coh med av lärare. Jag vet dock inte om det är ett bra tecken.

Idag kände jag att jag faktiskt ville jogga under gymnastiktimmen. Jag som aldrig föraktar all sorts onödig fysisk aktivitet. jag kanske börjar bli sjuk trots allt.

Söndagsångest men liksom tisdag

Och så var denna långhelgen slut.
Jag hade faktiskt ledigt på fredag också, men det blev bara lite nagellacksmålning av det.
Dessa fem dagar har jag spenderat ätandes. Jag har ätit lite för mycket makrill i tomatsås för en som inte ens gillar det så mycket. Därför fick jag igår lite träningssug i blodet. Jag som hatar att träna.

Imorgon blir det säkert 20rundaren på tid. Jag kommer defenitivt svimma.

I Söndags gjorde jag en smärre frisyrändring. Dock inte lika dramatisk som
Bump. Aldrig lika dramatisk som Bump.