Vlogg!!

Jag har börjat använda Quick Capture, så nu behöver jag inte ens vänta på att bajsiga YouTube ska ladda upp mina videor. Å andra sidanfår ni lida när filmerna blir mindre och mindre strokturerade och mer och mer osammanhängande babbel. (inte Babel, programet på Svt med hot'a programledaren)


StreetStyle.

Var på vär hem från dansen i måndags när jag blev stoppad av en tjej. Hon sa att hon kom från Oslostil.no och frågade om hon kunde ta en bild på mig. Jag sa ja och nickade.
Detta blev resultatet.
Blev så illa påmind om hur svårt det är att se smashing á la Kate Moss ut när man känner sig trött och svettig.

Kikade lite försiktigt in på kommentarerna. Blev nästan lite besviken. Jag hade förväntat mig lite mer "ØØØH! Din jævle HOREFITTE! Dra hjem till tjingtjong-land!" Men positiv kritik kan också vara uppmuntrande. Folk verkar tvivla på min ålder. Jag tycker inte att jag ser så himla gammal ut på bilder. Jag vet inte.


vlogg!


Samtidigt som mina läsarsiffror sjunker så stiger min ambitionsnivå upp i taket.

Filmtajm!

Jag har egentligen inga användbara ursäkter för att jag inte har laddat upp denna video tidigare. Pappa har inte någon lovande framtid innom kamera- och filmteknik. Jag är för den delen inte heller nöjd med min prestation. Det är nyttigt att se sig själv utifrån, utifall att man vill se alla fel och utvecklas av dem. hrm...


Jag på Scentrum Scene under UKM.
Musik: Lykke Li - Tonight

Snart mina små vänner, kommer en spontan och icke särskilt bearbetad vlogg från allas våran käraste fannen!
Stay tuned.

fannen goes darkside.

Det är väldigt lätt att gå över till the dark side. I dag har jag mer eller mindre skolkat, och detta är möjligt pga mina överbeskyddande föräldrar. I går eftermiddag led jag av en otrevlig huvudvärk. Det brukar bara finnas två orsaker till att jag vår ont i huvudet, 1; jag håller på att få mens, 2; jag håller på att bli sjuk. jag kunde senare eleminera den första möjligheten. Mamma frågade sedan om jag inte skulle stanna hemma idag, och jag sa ja, även om jag inte kunde känna mig mindre sjuk än idag.
Detta är ett prima exempel på att jag inte är redo att ta mina egna beslut. Har inte gjort någonting idag annat än att internetta och äta. Jag gick inte ens till biblioteket fast jag skulle. Detta är inte bra.En av de sakerna som jag har tidsfördrivit mig med idag. We need girlfriends.
Väldigt väldigt bra. I love Henry