"... gått in i väggen"

Jag gick inte till skolan idag häller. Trotts att det var utflyckt och allt, eller kanske just därför. Jag är inte sjuk. Eller inte på riktigt. Mer trött, men det kanske är av medvetetnhandling att jag inte gick och la mig tidigt igår. Men jag la mig inte senare än vanligt. Jag har kanske gått in i väggen eller nät. Eller bara lathet. Jag vet inte. Det är skönt att inte gå i skolan. Men en liten gnagande känsla av dåligtsamvete att jag har gjort folk besvikna och skitit i dem. Men det är inte bra att tänka så. Det vet till och med jag.

Igår fick jag veta att jag var "Snill, kul og pen" som betyder "Snäll, cool och snygg". Det blev jag glad över. Vet inte om jag lever upp till det dock. Fast så ska man ju inte heller tänka.

Stora människor har ingen tid

Loggade in ocg fick se att jag hadde 4 olästa meddelanden. Precis vad jag behöver och nu känner jag mig behövd och det ska varje tonåring göra för att må bra för det har Gud sagt.

jagärvackerjagärvackerjagärvackerjagärvackerjagärvackerjagärvackeragärvackerjagärvacker

Idag har jag pysslat ihop knappar med M. (sånna med säkerhetsnål) Mest knappar med självsäkerhetsupppiggande texter. I alla fall så satt vi där på golver och hon berättade att en viss A baksnackar mig. Nej A och jag är inte vänner, det är nog för att hon har så mycket dåligt att säga om mig. Jag blev lite ledsen, även om A är the Queen of BIKBOK och inte direkt någon jag ser upp till. Men att bli glad av att jag kommer för sent till skolan är väl ändå lite konstigt. Att tycka det är dåligt  att jag är så nyttig är ju ännu konstigare, men grundtanken är nog att jag är för präktig. jag måste nog hålla med om det om jag bara kände mig gjenom skolan.

Ja, jag får bra betyg och ja, ofta också. Men det är ju så att A också får hyfsade betyg och att jag inte äter nudlar till lunch varje dag är för att jag tycker det är äckligt. (har ätit aldeles för mycket av det hemma så det är nästan som snabbmackaroner för mig, fast sånna som A tycker kanske det är exotiskt. Men när inte ens kineser äter nudlar blir det ju konstigt när greker/marokaner gör det)

Det är inte roligt att folk tycker illa om en, och det är därför jag alltid försöker vara snäll. Då anses jag av vissa att vara präktig och då förstörs ju hela poängen med att vara snäll hela tiden. Jag är snäll för att jag inte vill att folk ska börja förolämpa mig, jag är dålig på att vara arg, jag blir ledsen i stället.Jag har aldrig ansträngt mig särskilt mycket för att bli vänn med A. Även om hon inte säger det rakt ut till mig att hon tycker jag är präktig så syns det igenom lite ibland.

Jag ska nog inte ta för illa upp. Även om det inte är bra att vara dum så kan man ju inte bli ledsen så fort som någon inte älskar en lika mycket. Det viktigaste är ju att jag gör det. Och det gör jag ju. Oftast i alla fall.


Lalehlove

För några dagar sen så beställde jag Laleh's skiva Prinsessor (nej jag hade faktiskt inte den) och idag kom den i posten. Jag blev jätteglad och öppnade den och fann en underbar skiva inuti.
Sen märkte jag dock att det var en spricka i glaset. När jag öppnade den så föll små plastbitar ut. Jag tänkte inte mer på det då men nu har jag upptäckt att den grejen som håller CDn på plats är krossad, förklaringen till de mystiska plastplupparna altså.

Jag gick in på sidan där jag beställt och klickade til custumer service och broken gods. Fyllde i lite grejs och fick ett automatiskt e-mail med ursäktande och förklaring att de skulle ersätta min beställning. Ganska bra tycker jag.

Men nu är det ju så att själva skivan inte är förstörd och jag undrar vad jag ska göra med den. Äta den? Ge bort den? Hoppa på den?...

fannen och hennes kriminella sida

Idag köpte jag ingen tunnelbanebiljett. Jag känner mig riktigt, riktigt kriminell.

MOAHAHAAAHAHAHAAAA!

FF

Mamma och Pappa är på någon sorts seminar så jag är ensam ngra timmar fram över. Vad ska jag göra?
Valet står mellan att hålla en amerikansk High Schoolinspirerad fest med öl och kokain eller att se
Leende Gulsbruna ögon som jag missade i måndags.

Jag vet inte, lutar år det första.

fannen leker modeblogg

igår kväll skrev jag detta inlägg. Sen när jag skulle förhandsgranska fick datorn damp och slutade fungera vilket resulterade till att inlögget inte blev sparat och jag fick agresionsanfall. Men nu av någon underlig anledning fick Gud lit dåligt samvete och sparade mitt inlägg. Tack Gud.Jag är som sagt vädigt lat och orkar aldrig gå och hämta kameran som ligger på undervåningen och gå med den upp för trapporna. Men idag gjorde jag det. Jag vet int varför. Kanske på grund av det fina vädret. För fint var det. Sol, blå himmel och snösmältining. Fast en liten röst gnager bak i huudet om att snösmältning inte är bra i mars. Inte när den första stora snön föll i januari.


Under sportlovet blev jagsjuk och sängliggande.
Där jag lågoch tycktesynd om mig själv fick jag lite idéer. En av dem var en basker. Så efter att febern gett efter så begav jag mig ut på jakt i huset efter lite garn. Eftersom varken jag eller mamma visste hur man skulle göra så blev allt inte perfekt från början.
Vad som först fick en storlek av en rockring liknade sen en hatt à la 1700-tal. Till sist blev det nåt som liknade en basker i alla fall. Det var ju bra.

En annan idé var att jag skulle sy. Det hade jag inte gjort sedan i somras.
Resultatet blev en klänning som jag ä väldigt nöjd med.
Men ingen bra bild fick jag på den så ni kan få en  bild på en girlang,
som för övrigt stavas girland lärde jag mig nu.

det är bättre nu

http://www.mensa.se/test2/result.html?result=6

haha
jag är ju typ ett underbarn eller något

inte tänka inte tänka

äsch jag ska typ stänga av datorn för att typ få mig att må bättre eller typ äta för
jag blir inte glad av att titta på Uppsala
jag blir inte glad av att tänka på hur de har det.
Jag skulle må bra om de typ led.
Då skulle jag må bra.

Det handlade väl inte om kläder egentligen.

I don't really like BIK BOK men kläderna på denna bilden är ju inte fy sjutton. Kanske jag hade fel om affären. Men om jag inte längre hatar BIK BOK hur ka jag då veta att jag inte själv blivit det jag hatar. Fjortis. Det var nog mer budskapet mer BIK BOK kläder som jag inte gillade. Det att alla har likadana huvtröjor från butiken. Det är nästan som om det är en oskriver regel. Men jag ska ju inte dra alla kläder över en kam. Jag ska se kläder som en egen individ och inte låta mina fördommar om butiken stå ivägen.

Alla kläder är lika värda varesig de är gula, svarta, rosa,eller vita.  Om de är snygga så är de snygga. Rasism är förbjudet. Det spellar ingen roll vilket land de kommer ifrån.

oj. jag menade butik.

ingenting alls

Efter en väldigt lång och uttröttande skiddag som efterföljts av en inte lika lång men oo så tröttsam privatlärartimme i NO (Det var jag som var privatläraren)

En tröttsam dag och jag kommer få träningsvärk i armar och ben. Jag tror dock min skidskicklighet stiger.


Jag vill vara rolig och skriva ett långt roligt inlägg men jag har typ förstoppning eller nåt.
Puss hej.
prov på fredag


tisdag

I kissed your lips and the tasted blood. Dananananaanaaaa Nanananaananaaanaaaa!
Regggiinaa!

Jag borde väl göra läxor eller något annat kul. Imorgon är det skiddag vilket är lite extra roligt (ehh) eftersom det just nu regnar.

äsch det var inte kul att skriva blogg. Eller jo. Men inte just nu.

Jo! jag skriver typ på en grej nu. Den ska bli världens bästa bok.

puss Sprid kärlek (very Lalehish of me eller hur)

Att uträtta behov i butik

Jag tror jag dör. För jag är ju inte äldre än tre år.

hey remember that time when my favourite colours were pink and green.

Hey remember that month that I only ate boxes of tambourines.
To keep them juicy!


Livet dansar vidare och jag mår... bra antar jag även om jag inte gillar när folk säger det. Ibland hinner man inte tänka efter. Det brukar oftast ske när man är social. Jag vet inte riktigt om jag är det. Jag tror jag har Asperger.


 Nu för tiden oroar jag mig bara om tönt-patetiska saker som hål i tänderna och glasögon. Jag tror att det går under samma kam som det med att jag inte hunnit tänka. Min poetiska/depressiva/EMOaktiga del av hjärnan har inte varit särskilt på kopplad på sistände. Eller så kommer jag bara inte ihåg.


Under dåliga dagar drabbas jag av avundsjuka och under bra av rastlöshet nästan kreativitet. Gränsen mellan beundran och missunnsamhet blir under tillfälligt depressiva perioder hårfin.

Saker skapar inte glädje. Inte ens en vacker gitarr vid namn Lily.

 

Regina Spektor säger att det ska vara tangerines och inte tambourines. Det betyder mandariner säger fannen Googlefreak.


I heart Lilybaloba flera dagar sedan sist

När jag blir ensam kommer kreativiteten. Om det är så att man helt enkelt inte har tid till att skriva måla etc. när man är med folk, eller att ensamhet föder skaparglädjen vet jag inte. Igår var jag på fest och egentligen var det väl väldigt roligt. Folk är så olika. Jag brukar inte tycka det , men vissa människor beter sig på andra sätt. Behöver inte alltid vara dåligt. De menar väl inget illa egentligen. Det försöker jag intala mig själv. 

Jag har en gitarr!försökte få in det här. Den är akustisk och brun. Jag ska kalla den Lily. Först tänkte jag på Per, men det passade inte med gitarren som jag köpte. Lily passar mycket bättre. Girlpower you know. 

Blogg.se verkar ha försökt vara lite roliga och ändrat i system. Detta leder dock till att jag inte kan blogga smidigt från pappas bärbara utan att jag tvingas till att maka min tjocka rumpa ända till överövervåningen. Sammanlagt 15+14=29 trappsteg. Allt har väl sina positiva sidor.